Hoe reactiveer ik mijn bedrijfspresentatie op SpanjeBedrijvengids

Hoe reactiveer ik mijn bedrijfspresentatie op SpanjeBedrijvengids

De bedrijfspresentatie die je gratis of uitgelicht plaatst op SpanjeBedrijvengids wordt gedurende 90 365 dagen getoond waarna de plaatser een email zal ontvangen om aan te geven dat de termijn bijna is afgelopen. Om dat proces te vergemakkelijken geven we deze korte omschrijving over hoe je dat makkelijk en snel kunt doen.

Na ontvangst van de email met daarin de mededeling dat de termijn van 90 365 dagen plaatsing op SpanjeBedrijvengids bijna is afgelopen, dien je als gebruiker in te loggen op de website. Dat doe je door in de bovenste blauwe balk op “Login” te klikken waarna gevraagd wordt om je “Gebruikersnaam” en “Wachtwoord”.

Weet je jouw wachtwoord niet meer dan kun je op de regel “Wachtwoord vergeten” klikken waarna je in een nieuw scherm je “Gebruikersnaam” en “Email” waarmee je jezelf hebt aangemeld in te vullen en op “Wachtwoord versturen” klikken. Hierna ontvang je een Email met verdere instructies.

Zodra je succesvol bent aangemeld wordt je automatisch doorverwezen naar de “Dashboard / Profiel” pagina met daarop al je gegevens (die je eventueel hier kunt aanpassen) en aan de rechterkant een lijstje met daarin onder andere “Geplaatst” en een nummer erachter in een zwart rondje. Klik op die regel en je wordt doorverwezen naar de pagina “Dashboard / Mijn geplaatste bedrijven” waar je een overzicht ziet van jouw geplaatste bedrijven of bedrijf.

Om jouw bedrijfspresentatie aan te passen kun je klikken op het pennetje in het zwarte vakje aan de rechterkant. Deze knop kun je tevens gebruiken om jouw presentatie opnieuw te plaatsen op de website zodat deze weer zichtbaar is. Als je op het blauwe knopje met het oogje klikt, kun je jouw presentatie bekijken en met de rode knop met prullenbak kun je de bedrijfspresentatie verwijderen. Na het aanpassen/vernieuwen van jouw presentatie kun je in het groen een einddatum zien “Actief tot…”

Voor meer vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

29/08/2016 / door / in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *