Direct Estates S.L. Centro Comercial El Zoco Calahonda, Málaga, Spanje
367
Categorieën : Huis/Tuin
Locatie : Andalusië
U vind ons in: : mijas costa
Telefoon : +34615698047

Direct Estates is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de omgeving van Calahonda, Mijas Costa, Marbella aan de Costa del Sol.

Wij bieden een deskundigheid op hoog niveau voor uw zoektocht naar de ideale woning.

 

Misschien loopt u met het idee een (2e) woning aan te schaffen, of weet u exact waar u naar op zoek bent…..met een persoonlijke aandacht nemen wij uw wensen en behoeften zeer serieus.

 

Welk doeleinde u hiervoor in gedachte heeft, het te besteden budget, en waar de woning of locatie aan zal moeten voldoen.

Of dit nu een investeringen betreft, een vakantie woning of de ideale verblijfplaats voor een permanente bewoning. Direct Estates biedt een grote diversiteit aan mogelijkheden en onze klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Ons kantoor is gevestigd in Calahonda, bieden wij onze klanten een uitgebreide portfolio met aantrekkelijke woningen, in één van de mooiste gebieden van de Costa del Sol.

Zo ook heeft Direct Estates door de jaren heen een vertrouwen opgebouwd, met veel kennis uit de omgeving, waardoor wij vele woningen vanuit een exclusief bestand te bieden hebben.

 

Met trots kunnen wij dan ook verwijzen naar vele tevreden klanten die u voor zijn gegaan. Wij stellen hoge eisen als het gaat om service: wij begeleiden u gedurende het hele traject en zorgen dat u de beste investering doet voor uw aankoop.

 

Ons vriendelijke en behulpzame team zal u dan ook helpen bij alle aspecten van het koopproces, met inbegrip van een objectief, deskundig en onpartijdig advies.

 
160307---Zaak-foto-front-2
 
160307---Zaak-foto-front-4
 

Met ons uitgebreid professioneel zakelijk netwerk bieden we onder meer:

  • een introductie aan meertalige advocaten
  • begeleiding in alle financiële zaken
  • het assisteren in een eventueel benodigde hypotheek
  • aanbevelingen voor uw verzekeringen
  • aanbevelingen inzake reparaties en verbouwingen
  • de mogelijkheid voor bemeubelen

 

Wij helpen u stap voor stap om veilig uw droomhuis in de zon te kunnen verwezenlijken. Bovendien, zodra u uw nieuwe woning heeft aangeschaft of betrokken, wij zijn altijd een telefoontje verwijderd als u met iets hulp nodig heeft.

 

Met andere woorden: wij kunnen u een Turnkey project leveren.

 

Wij nodigen u met veel plezier uit onze online portfolio te bekijken. Indien gewenst, sturen wij u uitgebreide documentatie om u zo goed mogelijk te kunnen informeren.

 

Indien u hier niet vindt waar u naar op zoek bent, neemt u gerust telefonisch contact met ons op, of stuurt u ons een e-mail.

Wij zullen er vervolgens alles aan doen om te vinden wat u zoekt: dat geweldige appartement met zeezicht of misschien wel uw nieuwe droomhuis…. laat ons weten wat u zoekt en wij adviseren u graag!

 

STEEKWOORDEN
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst, waarom bent u niet de eerste?
Plaats een beoordeling
U moet zijn om een beoordeling te plaatsen.