finca Portitxol Plaça Numero 6, 100, 46870 Ontinyent, Valencia, Spanje
242
Categorieën : Vakantie/Verblijf
Locatie : Valencia
U vind ons in: : Ontinyent
Telefoon : 0034695474557

Halfweg tussen Valencia en Alicante,op een minder gekende maar bijzonder goed ontsloten locatie in het Valenciaanse binnenland, vind je onze historische finca PORTITXOL ,intussen een begrip voor de levensgenieter die een échte verwenvakantie op prijs weet te stellen.

De intieme en ontspannen sfeer te midden van het groen en de bloemen , ver weg van alle drukte en stress,de ultieme rust,de inspirerende omgeving,de ingetogen luxe en de gastvrijheid zijn slechts enkele ingrediënten die hiertoe kunnen bijdragen. Naast heerlijk relaxen en genieten ter plaatse zijn er legio mogelijkheden om de schitterende omgeving te verkennen.Adembenemende berglandschappen, heerlijke witte zandstranden en schitterende onontdekte cultuurpareltjes,allemaal binnen een uurtje met de auto te bereiken ,vragen om een nadere kennismaking.Een eigen(huur)wagen is dan ook ten zeerste aan te bevelen.

Overnachten kan enerzijds in de ruime authentieke luxe SUITE TERRÓS die geschikt is voor max.2 personen.Volmaakte privacy is hier verzekerd.

Anderzijds zullen diegenen die meer voelen voor de intimiteit en de ruimte van een “eigen huisje”zich zeker aangesproken voelen door CASITA MARISA , een volledig vrijstaande luxueuze en sfeervol ingerichte vakantiewoning , gelegen in de binnentuin van de finca en met het zwembad voor de deur.Hier kunnen maximaal 4 gasten logeren ( 2 slaapkamers).

De kwalitatieve kleinschaligheid ( max.6 gasten)met respect voor ieders privacy en de persoonlijke aanpak bezorgen al onze gasten telkens opnieuw dat zalige thuisgevoel.

 

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst, waarom bent u niet de eerste?
Plaats een beoordeling
U moet zijn om een beoordeling te plaatsen.