JD idea – Creative Design Studio Málaga, Calle Jilguero, Spanje
605
Categorieën : Dienstverlening/Kantoor
Locatie : Andalusië
U vind ons in: : Málaga
Website : www.jd-idea.com
Telefoon : +34 655 465 144
Openingstijden
  • Maandag :10:00 - 21:00
  • Dinsdag :10:00 - 21:00
  • Woensdag :10:00 - 21:00
  • Donderdag :10:00 - 21:00
  • Vrijdag :10:00 - 21:00
  • Zaterdag :12:00 - 18:00
  • Zondag :Gesloten

Grafisch ontwerp

Een sterk merk is van vitaal belang voor elk bedrijf, het geeft uw bedrijf een gezicht en visuele presentatie gewoon door er naar te kijken. Met grafisch design creëert u een ‘look ‘n feel’ dat u helpt een sterke impressie te maken met creatieve en frisse ontwerpen. Visitekaartje, logo ontwerp, brochures, flyers, rollup banners,… custom design of een re-design wij staan klaar om u te helpen. We werken nauw samen met u om een originele identiteit te creëren die u laat opvallen en uw bedrijf het juiste imago geeft in al uw digitale en gedrukte ontwerpen.

Als Creative Design Studio begrijpen wij dat een ontwerp meer is dan alleen een aantrekkelijk logo of website, wij zijn er om u te helpen uw doelen te bereiken en u visueel bekend te maken

Webdesign

Eerste indrukken zijn belangrijk, ook online! Wij creëren stijlvolle, gebruiksvriendelijke en volledig geoptimaliseerde websites voor mobiel gebruik. Of u nu op zoek bent naar one page website of iets ingewikkelder, wij creëren ze met al onze passie voor design

Wetende dat online marketing begint met een professionele website en met onze scherpe prijzen kan u niet fout gaan. De top van Google bereiken? Dan is internet marketing de sleutel tot uw succes. Onze samenwerking met SEO marketing specialisten is er om u te helpen uw site verkeer beter te begrijpen en zo uw online doelen te bereiken.

Fotografie

Een foto zegt meer dan duizend woorden en net daarom combineren we al onze ontwerpen met de beste fotografie. De juiste setting, de perfecte lichtinval… met echte toewijding en precisie en geen compromissen in de creatie van perfecte foto’s.

EYE 360 Virtuele tours

Met EYE 360° als een onderdeel van onze studio leggen wij u graag meer uit over virtuele rondleidingen.

Wat is het nu precies?

Een virtuele tour is een media presentatie die een locatie of ruimte in de meest realistische vorm weergeeft. In werkelijkheid, wordt u niet ‘gedwongen’ slechts naar één richting te kijken. Wereldwijd kan men binnen kijken op elk moment van de dag. U kijkt naar links, rechts, omhoog of omlaag net alsof u midden in de foto staat! De foto’s worden gemaakt met een speciale 360 graden camera en manueel bewerkt met als resultaat een virtuele tour.

Er zijn vele redenen waarom u een virtuele tour zou moeten hebben. Het toevoegen van EYE 360 ° foto’s en virtuele rondleidingen geeft u een boost van voordelen ten opzichte van de andere concurrenten. U zal onmiddellijk de aandacht van de bezoekers trekken en ervoor zorgen dat uw boodschap een indruk achterlaat!

Bezoekers van een website met een virtuele tour blijven 5x langer op de website.

Mensen zijn geneigd om uw website opnieuw te bezoeken alleen maar om de virtuele effect opnieuw te beleven en te genieten van deze nieuwe techniek. De kans is groot dat bezoekers van uw website de virtuele ervaring zullen door vertellen aan familie en vrienden. Meteen een extra punten voor u!

Meer info en voorbeelden kan u terug vinden op www.jd-idea.com.

JD idea - Creative Design Studio
Beoordelingen
5
Totale score 1 beoordeling
:
Plaats een beoordeling
U moet zijn om een beoordeling te plaatsen.