Makelaar Valencia Plaza de la Reina, Valencia, Spanje
524
Categorieën : Huis/Tuin
Locatie : Valencia
U vind ons in: : Valencia
Telefoon : 0034 622873707

Nederlandstalige makelaar in Valencia

Dream Properties Valencia (onderdeel van Dream Properties International) is uw Nederlandste makelaar bij het vinden van uw droomhuis in Valencia en omstreken! Wij zoeken en vinden het droomhuis dat voldoet aan al uw wensen via ons betrouwbare partner-netwerk. Gegarandeerd….u zoekt, wij vinden!

Er is momenteel een groot aanbod aan huizen in de regio Valencia.
Hoe vindt u in dit enorme aanbod precies dat huis dat bij u past?
Eenvoudig. Vertel ons uw wensen en wij helpen u zoeken. Wilt u een modern, nieuwbouwhuis of juist een opknapper? Zoekt u iets midden in de stad of liever wat rustiger? Is het voor uzelf of wilt u rendement op uw investering? Wilt u klein appartement aan de kust, een echt Spaans huis of een exclusieve villa?

Wij staan aan uw kant en zoeken net zolang door totdat wij uw huis hebben gevonden.

Wij zorgen dat u het beste aanbod te zien krijgt dat aan uw wensen voldoet, en niet alleen de huizen die een makelaar u wilt laten zien uit zijn eigen portfolio.

Dream Properties Valencia heeft een groot aanbod huizen te koop in Valencia, waaronder appartementen, penthouses, villa’s, geschakelde woningen, bankbeslagen en finca’s, zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Met onze jarenlange ervaring en een groot partnernetwerk in onze regio Valencia begeleiden wij u in het hele proces. Van het adviseren over de mogelijkheden, het formuleren van uw wensen, het sturen van selecties, het maken van de afspraken en begeleiden bij bezichtigingen, maar ook daarna kunt u altijd bij ons terecht. Ook hier kunnen wij u adviseren en in contact brengen met de juist partijen voor financieel, hypotheek en juridisch advies, aannemers, verhuurbedrijven, verzekeringen, onderhoudsdiensten, etc. Kortom, wij zullen er alles aan doen uw verblijf in Spanje zo zonnig mogelijk te maken.

Bij Dream Properties Valencia kiest u voor:

  • een persoonlijke adviseur ter plekke voor de regio Valencia in uw eigen taal!
  • een betrouwbaar makelaarsnetwerk met keuze uit honderden huizen in Valencia Stad en omstreken.
  • de mogelijkheid om gratis naar uw Spaanse droomhuis te laten zoeken.
  • het beste aanbod met de laagste prijsgarantie.
  • een onafhankelijke en betrouwbare organisatie.

Onze belofte aan onze klanten is een open en eerlijke benadering en u persoonlijk te helpen bij uw zoektocht naar uw droomhuis in de schitterende stad Valencia en haar omgeving.

Neem nu contact met ons op zodat wij u kunnen begeleiden vanaf de eerste oriëntatie tot en met de aankoop (en zelfs daarna!).

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst, waarom bent u niet de eerste?
Plaats een beoordeling
U moet zijn om een beoordeling te plaatsen.