Mas Solana Santa María de Nieva, Huércal-Overa, Spanje
371
Categorieën : Vakantie/Verblijf
Locatie : Andalusië
U vind ons in: : Huercal Overa
Telefoon : +31613668602
Facebook : massolana

Voel je welkom bij Más Solana (veel zonnestralen).

Een toevluchtsoord voor genieters.
In een heerlijk rustige omgeving hebben we onze B&B gesitueerd in appartementen (vier flexibele ruimtes) die tevens zelfstandig te huren zijn. Door de centrale ligging heeft u de mogelijkheid om zowel van een sportief ski uitje te genieten als een city-trip of een dagje strand. Combineren is natuurlijk ook mogelijk door de gunstige ligging vlak bij de A7.
Naast zeer comfortabele kamers bieden wij u ook de mogelijkheid om van het  grote buitenzwembad gebruik te maken en diverse manieren om volledig in uw ontspanning te komen, weg van de drukte van uw dagelijkse bestaan. Voel de vakantie!

Denk bijvoorbeeld aan een wellness massage, een warm bad in de openlucht in onze hout gestookte hottub of heerlijk genieten op 1 van de terrassen in de zonovergoten tuin. Een wellness voor lichaam en geest.

Wij, uw gastheer en gastvrouw, zijn Jan en Tineke. Het is ons doel om u als gast de rust  en ontspanning te laten ervaren zodat u zich na een verblijf bij ons compleet ontspannen, opgeladen en herboren voelt. Onze inzet, faciliteiten en de omgeving laten u weer helemaal uzelf vinden. Kom tot rust, kom tot jezelf… en kom vooral nog eens terug!

STEEKWOORDEN
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst, waarom bent u niet de eerste?
Plaats een beoordeling
U moet zijn om een beoordeling te plaatsen.