Mevrouw de Aankoopmakelaar Barcelona Piet Heinstraat 92A, Den Haag, Nederland
195

Een huis kopen in Spanje

Het kopen van een huis doet u niet elke dag en zeker niet in een ander land, zoals in Spanje. Zelf ben ik in de loop van de jaren verliefd geworden op de Spaanse Costa’s en de stad Barcelona. En ik niet alleen! Er zijn genoeg kopers die graag een huis of appartement willen kopen in deze mooie regio’s. Maar waar begin je dan? Waar moet je op letten?

Profiteren van de vakkennis, doortastendheid en ervaring van een ervaren aankoopmakelaar kan hierbij van groot belang zijn voor u! Door onze ervaring en ons netwerk, kunnen we u optimaal begeleiden bij een aankoop van een huis of appartement in Barcelona, Catalonie, Costa Brava, Costa Dorada en Coste Blanca.

Uw belang voorop: de beste aankoopprijs voor u!

Als Mevrouw de Aankoopmakelaar houden wij ons uitsluitend bezig met aankoopbegeleiding van huizen in Spanje en niet met de verkoop. Zo hebben wij geen tegenstrijdige belangen, ook niet ten opzichte van de verkopende makelaars waarmee wij onderhandelen over de prijs. Door deze onafhankelijkheid kunnen wij professioneel onderhandelen met als resultaat: de beste aankoopprijs voor u!

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst, waarom bent u niet de eerste?
Plaats een beoordeling
U moet zijn om een beoordeling te plaatsen.