Ontdek Córdoba Calle Moriscos, 10, Córdoba, Spanje
86
Categorieën : Vakantie/Verblijf
Locatie : Andalusië
U vind ons in: : Calle Moriscos 10, 14001, Córdoba
Telefoon : +34 648 643 829

Wandel en fietstours in Córdoba samen met een nederlandse gids van Ontdek Córdoba

Córdoba is een prachtige stad en één van de oudste moorse steden van Andalusie. Ontdek Córdoba bied je de gelegenheid om deze historische stad te ontdekken met onze tours onder begeleiding van een Nederlandse gids.

Met onze dagelijkse tours krijg je een goed beeld van deze oude stad. Wij kennen vele plaatsjes van binnen en van buiten en zullen je er met veel passie meer over vertellen. Natuurlijk kun je van alles aan ons vragen, op deze manier kom je aan de leukste tips over restaurantjes en hotspots.

Tijdens onze Wandeltour nemen we je te voet mee naar het historisch centrum waar je de onbekende pleintjes, smalle straatjes en prachtige patios zult bezichtigen. Uiteraard bezoeken we de belangrijkste bezienswaardigheiden van de stad zodat je niks zult missen tijdens deze stadswandeling.

Met onze Fietstour door Córdoba verken je in korte tijd deze prachtige stad. Fietsend komen we langs de sfeervolle wijken, mooie parkjes en onbekende highlights. Onze fietstour door Córdoba is erg aangenaam en geschikt voor jong en oud.

Hou je meer van de lokale gastronomie? Neem dan een kijkje naar onze culinaire tours. Wij organizeren ook Tapas wandeltours, Wijnproeverij of een Kookworkshop waarbij je meer te weten zult komen over de Spaanse keuken.

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst, waarom bent u niet de eerste?
Plaats een beoordeling
U moet zijn om een beoordeling te plaatsen.