SalesQ Calle de Ponzano, 80, Madrid, Spanje
440
Categorieën : Dienstverlening/Kantoor
Locatie : Madrid
U vind ons in: : Madrid
Telefoon : +34 910 289 288
Openingstijden
  • Maandag :8:00-20:00
  • Dinsdag :8:00-20:00
  • Woensdag :8:00-20:00
  • Donderdag :8:00-20:00
  • Vrijdag :8:00-20:00
  • Zaterdag :n.v.t.
  • Zondag :n.v.t.

SalesQ is een B2B sales bureau voor pre-sales, sales, after-sales en events. SalesQ Spanje ondersteunt Nederlandse en lokale organisaties bij het uitoefenen van B2B sales in Spanje, Portugal en Latijns Amerika met lokale professionals, gemanaged op de Nederlandse manier.

Onze pre-sales afdeling levert uw sales afdeling ontvangt up-to-date klantenbestanden, geclassificeerde leads of kant-en-klare sales afspraken. Hierdoor kan uw sales team effectiever en efficiënter aan de slag. Met ons geavanceerde omni-channel contact- en rapportagesysteem kunnen we telefonie met social media (Twitter, Facebook, WhatsApp etc) en webchat mixen. Ons flexibel inzetbaar en goed getrainde team van telemarketeers (minimaal Bachelor), geven wij uw tijdelijk of structureel de ondersteuning die u nodig heeft voor een goede marktbewerking.

Naast het ondersteunen van de sales afdeling kunnen we verkoop ook volledig uit handen nemen. Dit kunnen wij flexibel doen, maar wij verzorgen ook recruitment van een dedicated sales- of account manager; inside sales of ‘op de weg’. Indien gewenst volledig gemanaged vanuit ons kantoor of enkel op de payroll.

Met aftersales houdt u contact met uw klanten. Dit om inzicht te krijgen in de tevredenheid van de klanten en vooral ook om herhalingsaankopen te genereren. Dit kan eventueel in combinatie met evenementen. We kunnen een deel of de volledige organisatie uit handen nemen.

SalesQ
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst, waarom bent u niet de eerste?
Plaats een beoordeling
U moet zijn om een beoordeling te plaatsen.