Spaanse Droomhuizen Godella, Campolivar, Spanje
536

Zorgeloos uw droomhuis kopen in Spanje

Spaanse Droomhuizen (onderdeel van Dream Properties International) is uw Nederlandstalige partner bij het vinden van uw droomhuis in Spanje!

Wij zoeken en vinden het droomhuis dat voldoet aan al uw wensen via ons betrouwbare partner-netwerk. Gegarandeerd…. en zonder kosten en in héél Spanje!

Er is momenteel een groot aanbod aan huizen in Spanje. Hoe vindt u in dit enorme aanbod precies dat huis dat bij u past? Eenvoudig. Vertel ons uw wensen en wij helpen u zoeken. Wilt u een modern, nieuwbouwhuis of juist een opknapper? Zoekt u iets midden in het leven of liever wat rustiger? Is het voor uzelf of wilt u rendement op uw investering? Wilt u klein appartement aan de kust, een echte Spaanse finca of een exclusieve villa? Wij staan aan uw kant en zoeken net zolang door totdat wij uw huis hebben gevonden. Wij zorgen dat u het beste aanbod te zien krijgt dat aan uw wensen voldoet, en niet alleen de huizen die een makelaar u wilt laten zien uit zijn eigen portfolio.

Spaanse Droomhuizen heeft een groot aanbod huizen te koop in Spanje, waaronder appartementen, villa’s, geschakelde woningen, bankbeslagen en finca’s, zowel nieuwbouw, als bestaande bouw. Met onze jarenlange ervaring en een groot partnernetwerk in heel Spanje begeleiden wij u in het hele proces. Van het adviseren over de mogelijkheden, het formuleren van uw wensen, het sturen van selecties, het maken van de afspraken en begeleiden bij bezichtigingen, maar ook daarna kunt u altijd bij ons terecht. Ook hier kunnen wij u adviseren en in contact brengen met de juist partijen voor financieel, hypotheek en juridisch advies, aannemers, verhuurbedrijven, verzekeringen, onderhoudsdiensten, etc. Kortom, wij zullen er alles aan doen uw verblijf in Spanje zo zonnig mogelijk te maken.

Bij Spaanse Droomhuizen kiest u voor:

  • een persoonlijk adviseur ter plekke voor heel Spanje in uw eigen taal, volledig gratis!
  • een betrouwbaar makelaarsnetwerk met keuze uit duizenden huizen in heel Spanje;
  • de mogelijkheid om gratis naar uw Spaanse droomhuis te laten zoeken:
  • het beste aanbod met de laagste prijs garantie;
  • een onafhankelijke en betrouwbare organisatie.

Onze belofte aan onze klanten is een open en eerlijke benadering en u persoonlijk te helpen bij uw zoektocht naar uw droomhuis in Spanje. Neem nu contact met ons op zodat wij u kunnen begeleiden vanaf de eerste orientatie tot en met de aankoop (en zelfs daarna!).

Hasta pronto!

Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst, waarom bent u niet de eerste?
Plaats een beoordeling
U moet zijn om een beoordeling te plaatsen.