Spain is More Calle Ancha, León, Spanje
134

Spain is more is een gereputeerd reisagent, gespecialiseerd in reizen op maat in Noord-Spanje, zowel voor de individuele reiziger als voor privégroepen. 

  • Wij zijn gevestigd in Noord-Spanje en kennen deze prachtige streek dus door en door. Spain is More biedt zijn klanten een unieke ervaring aan, gebaseerd op onze eigen kennis van de regio, die veel verder gaat dan de conventionele reisgidsen.
  • Tijdens door ons georganiseerde vakanties verblijf je in kleine, charmante hotels, in de beste landelijke hotels of casas rurales van de streek, maak je excursies en neem je deel aan activiteiten met de beste gidsen, krijg je advies over de mooiste stranden en de adresjes van onze favoriete restaurants. Wij organiseren ook trips naar steden die een bezoek meer dan waard zijn, zoals bijvoorbeeld San Sebastián, Bilbao, Madrid en Santiago de Compostela. Allemaal met een andere invalshoek en met een persoonlijk voor jou gemaakte gids in de hand, zodat niets je belet je een local te wanen en met volle teugen te genieten van je verblijf.
  • Het kantoor van Spain is More bevindt zich in León, het noordelijke hart van Spanje. Zo zijn we altijd dicht in de buurt terwijl jullie van je vakantie genieten, en ook al zijn we ervan overtuigd dat er niets mis zal gaan, we zijn altijd beschikbaar voor vragen of voor welk probleem dan ook tijdens het verblijf.
  • Onze reizen worden volledig persoonlijk op maat gemaakt en aangepast aan je wensen, zodat je het maximale uit de vakantie kunt halen, of je nu met je gezin reist, met je partner of met vrienden. Rust, natuur, gastronomie, hiking… Wij zorgen er voor dat je vakantie uniek wordt!
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst, waarom bent u niet de eerste?
Plaats een beoordeling
U moet zijn om een beoordeling te plaatsen.