Welkom bij de SpanjeBedrijvengids

Welkom bij de SpanjeBedrijvengids

Zoals de naam van onze nieuwe website al aangeeft is het ons streven om alle bedrijven die door Nederlanders en/of Belgen gerund worden en zich in Spanje bevinden te verzamelen op een website. Op deze manier willen we voor iedereen een overzicht geven van bedrijven waar u in de eigen taal terecht kunt wanneer u in Spanje woont of daar op vakantie bent.

We weten dat er duizenden Nederlanders en Belgen ingeschreven staan in Spanje en daar definitief wonen en we weten dat er elk jaar weer miljoenen Nederlanders en Belgen naar Spanje op vakantie komen maar we weten niet precies hoeveel Nederlanders en Belgen een bedrijf hebben of werken in Spanje. Om nu een overzicht te krijgen van alle bedrijven van Nederlanders en Belgen is er nu de SpanjeBedrijvengids.

Kappers, B&B’s, hotels, bars, restaurants, accountants, makelaarskantoren, verzekeringen, loodgieters, campings, timmermannen, poetsvrouwen/mannen, hondenoppas, autodealers, satelliet specialisten, massage salons, botenverhuur, DJ’s, discotheken, etc. etc. iedereen die een bedrijf of onderneming heeft in Spanje kan deze plaatsen.

Op SpanjeBedrijvengids willen we graag een zo uitgebreid mogelijk overzicht hebben van Nederlandse en Belgische bedrijven in Spanje en daar hebben we uw hulp bij nodig. Als ondernemers kunt u gratis uw bedrijf aanmelden op SpanjeBedrijvengids en kunt u teksten en foto’s plaatsen. Wilt u extra opvallen dan kunt u een “uitgelichte presentatie” plaatsen tegen een kleine vergoeding.

Wij hopen dan ook dat iedereen meedoet met de SpanjeBedrijvengids, een website die behoort tot de SpanjeSites groep waaronder ook SpanjeVandaag, SpanjeAdvertenties en WikiSpanje behoren.

Succes.

25/06/2016 / door / in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *